Hoe het begon…

De Tandenbleker Brugge is ontstaan door onze interesse in beauty en verzorging. Zo hebben wij gebrainstormd en zijn we op tanden bleken uitgekomen. We hebben ons geïnformeerd en bijgeschoold en onze tandenbleek praktijk open gedaan in Brugge op de Langestraat 106.
Nu houden we ons bezig met het geven van advies op vlak van gebitsverzorging en bleken wij ook uw tanden.

BEL Ons

Wat bieden verschillende pakketten…

Vaak wordt er nog steeds gezegd dat tanden bleken duur is of dat het pijn doet. Maar tegenwoordig is dat niet meer waar. Bij De Tandenbleker Brugge kunt u betaalbaar en pijnloos uw tanden laten bleken.

Wij bieden verschillende pakketten aan om u een stralend witte glimlach te bezorgen. Elk pakket bestaat uit een aantal sessies, 1 sessie duurt 20 minuten. De sessies worden maximaal 5 keer op 1 dag herhaald om een stralend wit resultaat te bekomen.

Tanden bleken in Brugge

Onze praktijk in Brugge is zo ingericht dat u zich op uw gemak kan voelen en dat het niet zo lijkt dat u bij een tandarts zit. We hebben ervoor gekozen om het interieur knus en warm te maken. Waar u in alle rust uw tanden kan bleken.

LET WEL: Tanden bleken is puur cosmetisch. Wij raden aan om tanden te bleken als uw tanden in goede staat zijn. Indien u uw tanden wilt bleken is het aangeraden om altijd eerst een bezoek te brengen aan de tandarts om zeker te zijn dat uw tanden in goede staat zijn. Dan pas kunnen wij een mooi resultaat bekomen.