INTRODUCTIE:

Hoe gaan wij tewerk bij De Tandenbleker Brugge?

Wanneer je nog nooit jou tanden hebt laten bleken zit je waarschijnlijk vol vragen. Maak je geen zorgen, wij leggen je in een paar stappen uit hoe wij bij De Tandenbleker Brugge tewerk gaan.

MEER INFORMATIE

Kom 20 minuten gratis uitproberen.

De eerste sessie van 20 minuten is helemaal gratis.
Kom gratis zonder enige verplichting kennis maken.

Hoe gaan wij tewerk bij De Tandenbleker Brugge?

Wanneer je nog nooit jou tanden hebt laten bleken zit je waarschijnlijk vol vragen. Maak je geen zorgen, wij leggen je in een paar stappen uit hoe wij bij De Tandenbleker Brugge tewerk gaan.


Stap 1: Intake
Wanneer je bij ons binnen komt overlopen wij samen het intake formulier. In dit formulier schetsen wij jou dagelijkse gewoontes zoals: roken, drinken (frisdrank, alcohol, …) frequentie, enz. Aan de hand daarvan kunnen we vaststellen door welke redenen jou tanden verkleuren en kunnen aan de hand daarvan een passende behandeling voor je kiezen. Na het invullen van het intake formulier ga je lekker in onze comfortabele stoelen zitten en bepalen wij de kleur van jou tanden.


Stap 2: Start van de behandeling
Als je lekker in onze stoel zit brengen we vaseline aan op jou lippen, dit zorgt ervoor dat jou lippen soepel blijven. Daarna krijg je een mondspreider in jou mond zodat al de tanden mooi bloot liggen, zo kunnen wij ook makkelijk onze speciale gel op de tanden aanbrengen. Eens de gel op de tanden zit zetten wij de lamp voor 20 minuten op de tanden. De combinatie van gel en blauw licht zorgt ervoor dat jou tanden witter worden.


Stap 3: De behandeling zelf
Elke sessie duurt 20 minuten. In die tijd kan je lekker genieten van jou eigen muziek of onze muziek in de zaak. Na die 20 minuten ga je jou mond spoelen, bekijk je het resultaat en ga je terug in de stoel zitten voor de volgende sessie van 20 minuten. Dit herhalen we verschillende keren tot we het gewenste resultaat bekomen hebben. Een behandeling is maximaal 5 keer 20 minuten op 1 dag.


Stap 4: Einde van de behandeling
Na de laatste sessie van 20 minuten ga je voor de laatste keer jou mond spelen en kijk je naar het resultaat. Daarna bepalen wij nog eens de tint van jou tanden en zien we hoeveel tinten witter ze zijn geworden. Voor een nog witter resultaat kunnen wij deze behandeling nogmaals herhalen na een paar dagen.


Stap 5: Instructies na de behandeling
Je zal verrast zijn van het resultaat en we geven je nog enkele instructies mee van hoe je langer kan genieten van jou witte tanden.